آموزش دوخت لباس خواب زنانه - آموزش خیاطی

آموزش دوخت لباس خواب زنانه

ست شال و مانتو گل و بوته

قبل از روش دوخت این لباس خواب زیبا ابتدا شما را با پارچه ی آن آشنا می کنیم : برای دوخت این لباس خواب زنانه شما می توانید از یکی از پارچه های زیر استفاده کنید: ۱- حریر کش ۲- تور کش ۳- ریون و یا گیاهی برای لباسی مثل این که برش زیر سینه داره و کاپ ها هم از هم جدا هستند به این روش عمل میکنیم الگوی اولیه بالاتنه برای پارچه های کشی رو رسم میکنیم.

shadkade.ir-k

آموزش دوخت لباس خواب زنانه

برای ایجاد برش زیر سینه اول خط زیر سینه رو پیدا میکنیم(از نوک تا برجستکی زیر سینه رو اندازه میزنیم که حدود ۸-۹سانت میشه معمولا) از این نقطه ۲-۳سانت پایینتر میایم که لباس بالا نکشه و علامت زده و خطی افقی موازی با خط سینه رسم میکنیم. **برای پیدا کردن نوک سینه در الگوهای ریون، مثل الگوهای معمولی باید اندازه های فاصله سینه و بلندی سینه رو در نظر بگیریم.اول به اندازه نصف فاصله سینه از وسط جلو داخل الگو میشیم و خطی عمودی و موازی با خط وسط جلو در این نقطه میکشیم و از گودی گردن به اندازه بلندی سینه روی این خط علامت میزنیم.این نقطه نوک سینه است. برای قسمت بالا دکلته رو طراحی میکنیم.زیر بغل و ۲-۳سانت میاریم پایینتر در صورتی که بخوایم زیر بغل آزاد باشه.بلندی نوک تیز قسمت سینه رو تا حدود یک سوم پایین حلقه آستین بالا میاریم که تقریبا همون ۷-۸سانت توی الگوی دکلته میشه که از نوک سینه بالا میریم.   از پهلو میرسونیم به زیر بغل و از جلو هم میرسونیم به نقطه ی زیر بغل تکه ی بالا و پایین رو از هم جدا میکنیم. دامن رو میتونید یک نیم کلوش برش بزنید یا اینکه محل ساسونهارو روی الگو مشخص کرده و بعد از جدا کردن دامن، ساسونهارو از پایین قیچی زده و بینش به مقدار دلخواه اوازمان میدیم. اگه بخواید زیر سینه چین بشه میتونید ۱-۲ یا ۳ردیف کش دوزی کنید و برای اینکار باید زیر سینه رو در الگوی دامن ۵-۶سانت بزرگتر در نظر بگیریم و بعد کش دوزی رو در ۲یا ۳ردیف موازی، با فواصل ۱سانتی انجام بدیم. اگه کش دوزی کردین ، برای پشت هم اینکارو انجام بدین که دامن عقب به سمت جلو کشیده نشه. الگوی پشت لباس هم درست مثل دکلته ها طراحی میشه. فقط چون پارچه تون کشی هست دقت کنین که به اندازه کافی لقی گرفته باشین. برای قسمت سینه، دکلته ی بالا رو که طراحی کردین باید ازش توی الگو لقی بگیرین.در این صورت باید قسمت پایینش رو مطابق معمول برش بدین..میتونین این برش و نگهدارین با مقداری که اوازمان طبیعی بینش خورده به خاطر لقی های دکلته و زمان دوخت این مقدارو زیر سینه چینهای ریز میدیم. لباس خواب زیبایی است امیدوارم خانم های عزیز این لباس خواب زیبا را در کنار ما بدوزند و از این آموزش بهره ببرند.

تاریخ ارسال: جمعه 1 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 02:02 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب