آموزش دوختن آستین پفکی فوق العاده زیبا - آموزش خیاطی

آموزش دوختن آستین پفکی فوق العاده زیبا

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش دوختن آستین پفکی فوق العاده زیبا

آموزش دوختن آستین پفکی

در این مطلب چگونگی رسم ودوختن الگوی آستین پفکی را برای شما کاربران هنرمند آماده کرده ایم آستین پفکی بیشتر در لباس های کودکانه مورد استفاده قرار می گیرد البته برای بعضی از لباس های مجلسی نیز می توانید از آستین پفکی استفاده کنید . در آینده دوختن انواع مدل آستین را به شما آموزش می دهیم. .
از الگوی اولیه ی آستین استفاده میکنیم.
تمام کنترل های آستین مثل درو حلقه دور بازو و دور مچ را انجام میدهیم.
قد آستین را به اندازه ی دلخواه مشخص میکنیم.
خط بازو (خط بعد از حلقه آستین) را به ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
و این نقاط را از بالا به حلقه آستین و پایین به خط مچ وصل میکنیم.
بین تمام خط را اوزمان ۳ تا ۱۰ سانتی متر میدهیم.
خط وسط آستین را حتما مشخص میکنیم.
سپس از خط وسط آستین ۳-۵ سانتیمتر بالا رفته و منحنی آستین را اصلاح میکنیم.
سپس الگو را برش زده و روی پارچه دولا می اندازیم.
قسمت بالا ی آستین را یک سوزن ته گرد میزنیم.

نکته ی خیلی مهم :

کنترل خط وسط آستین

متر را در قسمت بالا ی آستین (تاج آستین) از خط وسط آستین به سمت دولای باز پارچه امتداد میدهیم. 

بعد از کنترل الگو را برش میزنیم با اضافه درز ۱ سانتی متر برای

تاج آستین و ۲ سانت برای درز آن

تاریخ ارسال: جمعه 1 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:32 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب