آموزش بافت شال و کلاه مردانه - آموزش خیاطی

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

 جهت بافت این شال و کلاه نیاز به ۴ کلاف کاموا ۱۰۰ گرمی و میل شماره ۵ می باشد

شروع به بافت می کنیم

شال گردن در ۵ تکه جداگانه بافته می شود . ۲ تا از تکه ی اول ۲ تا از تکه ی دوم و یک تکه سوم

تکه ی اول :

۴۲ دانه سر انداخته و ۱٫۵ سانتیمتر کشبافت یکی زیر یکی رو ببافید.سپس دانه ها

را به ترتیب ۴ تا رو ۲ تا زیر ، ۲ تا رو ۴ تا زیر ، ۶ تا رو ۲ تا زیر ، ۲ تا رو ۴ تا زیر ، ۶ تا رو ۲ تا

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

زیر ، ۲ تا رو ۴ تا زیر ۴ تا رو ببافید.بعد دانه های ۴ تایی را هر ۴ رج یکبار پیچ داده و بعد از سه مرتبه تکرار دانه رو به اطراف تمایل داده و با جابجایی دانه های زیر و رو مدل را مانند تصویر تا ۳۸ سانیتمتر ببافید.

تکه ی دوم :

۳۸ دانه سر انداخته ابتدا ۱٫۵ سانتیمتر کشباف یکی زیر یکی رو ببافید ، سپس با بافت ۲ زیر ۲ رو جا به جایی دانه را مانند نقشه انجام دهید تا ۲ لوزی کامل روی هم بافته شود.سپس دانه ها را به صورت ۲ زیر ۲ رو تا ۱۰ سانت ببافید.بعد از آن دوباره بافت را به همان شکل اول بافته ، دو لوزی دیگر روی هم ببافید و با ۱٫۵ سانتیمتر کشباف یکی زیر یکی رو بافت را به اتمام برسانید.

تکه سوم :  

۷۰ سانتمیتر کشباف ۲ تا زیر ۲ تا رو ببافید.تکه ی اول و دوم را به هم دوخته تکه سوم را به تکه دوم وصل کنید.طرف دیگر آن را به تکه ی دیگر دوم دوخته و تکه ی دیگر اول را به آن وصل کنید.(به تصویر نقشه داده شده دقت کنید.)

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

آموزش بافت شال و کلاه مردانه

برای بافت کلاه هم میتونید طبق سایز سر شخصی که در حال بافت برایش هستید طبق توضیحات داده شده مدل رو روی کلاه بیارید.

امیدوارم ار بافت خوشتون اومده باشه

تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 08:24 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب