آموزش بافت پیراهن بچه گانه تا یک سال - آموزش خیاطی

آموزش بافت پیراهن بچه گانه تا یک سال

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت پیراهن بچه گانه تا یک سال

آموزش بافت پیراهن بچه گانه تا یک سال

نقشه بافت (آموزش نقشه خوانی)

این بافت برای سن بین ۰ تا ۱۲ ماهگی مناسب می باشد

مقدار کاموای مورد نیاز ۲ کلاف و میل شماره ۲٫۵ مناسب هست.

بافت از یقه شروع می شود

۸۶ دانه سر انداخته ، وسط پشت باز است : یک سانتیمتر رکن ببافید ، سپس دانه ها را به ترتیب زیر ببافید :

۶ رکن ۱۲ زیر (پشت ۱) ۱ ژته ۱ زیر ۱ ژته ۱۱ زیر (آستین ۱) ۱ ژته ۱ رو ۱ ژته ۲۴ زیر (جلو) ۱ ژته ۱ رو ۱ ژته ۱۲ زیر (پشت ۲) ۶ رکن.

توضیح مدل :

مدل را روی قسمت ۱ ژته ۱ رو ۱ ژته ببافید. رج های پشت دانه ها را همانطور که می بینید ببافید.

رج ۱ : ۱ ژته ۱ رو ۱ ژته

رج ۳ : ۱ ژته ۳ رو ۱ ژته

رج ۵ : ۱ ژته ۵ رو ۱ ژته

رج ۷ : ۱ ژته ۹ رو ۱ ژته ، به جای دانه های رو می توانید رکن نیز ببافید.

رج ۹ : تکرار رج ۱

بافت را ادامه می دهید تا چهار مرتبه مدل (نقش) بافته شود .تعداد دانه ها به ۲۴۶ دانه می رسد و قد بافت به ۹ سانتیمتر رسیده است.

آموزش بافت پیراهن بچه گانه تا یک سال

دانه های قسمت آستین که ۵۱ دانه است با میل جداگانه ای ببافید (هر دو آستین را جدا جدا ببافید.)  

۱ سانتیمتر رکن و سپس کور کنید.بقیه دانه ها که ۱۴۴ دانه است همه را با هم ۲ سانتیمتر ساده ببافید به جز ۶ دانه اول و آخر که رکن بافته می شود.سپس دانه ها را در راسته کار بدین تریتب ببافید :

۶ رکن ۳ رو ۱ ژته ۱ زیر ۱ ژته ۳ رو ۱ ژته ۱ زیر ۱ ژته ۶ رکن ، رج پشت را ببافید رج راسته می شود ۶ رکن ۳ رو ۱ ژته ۳ زیر ۱ ژته ۳ رو ۱ ژته ۳ زیر ۱ ژته ۳ رو رج پشت را ببافید.

رج راسته:

۳ رو ۵ زیر ۳ رو ۳ رو ۵ زیر… بافت را ادامه دهید تا قد بافت از زیر حلقه به ۲۳ سانتیمتر برسد سپس دانه ها را کور کنید.در حین بافت قسمت پشت سمت راست هر ۳ سانتیمتر به ۳ سانتیمتر ۸ جا دکمه باز کنید.

یقه :

از دور تا دور یقه ۸۰ دانه در آورده و ۱ خط رکن ببافید سپس دانه ها را به دو قسمت مساوی ۴۰*۴۰ تقسیم کنید و هر تکه را ۴ سانتیمتر ببافید

خوب بافتمون دیگه تمومه

امیدوارم این بافت رو برای کوچولوهاتون ببافید

تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 08:20 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب