آموزش بافت بلوز زنانه پیچ دار جلو - آموزش خیاطی

آموزش بافت بلوز زنانه پیچ دار جلو

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت بلوز زنانه پیچ دار جلو

آموزش بافت بلوز زنانه پیچ دار جلو

برای بافت این بلور زیبا شما نیاز به ۷ کلاف ۱۰۰ گرمی مناسب میل شماره ۵٫۵ و همچنین میل بافتنی شماره ۵٫۵ دارید.

برای شروع بافت ابتدا پشت کار را می بافیم و سپس جلوی بافت را تمام و به آستین های کار می رسیم.همراه ما باشید

پشت بافت :

۶۱ دانه سر انداخته و ۶ تای اول و ۶ تای آخر را مدل اریب بافته و ۴۹ دانه ی وسط را بصورت کشباف دولا ببافید.

مدل اریب :

۲ دانه ی زیر را در نظر گرفته دانه ی سمت چپ را از درون دانه ی سمت راست بیرون آورده و هر دو دانه را زیر ببافید.پس از بافت ۱۰ سانتیمتر کشباف دانه ها را بترتیب زیر تقسیم بندی نمایید:

۶ تا زیر (اریب) ۹ تا رو ۸ تا زیر (پیچ ژته دار) ۲تا رو ۶ تا زیر (اریب) ۲ تا رو ۱۷ تا زیر (۸ تا برای پیچ ۴ تایی اول یک دانه وسط ۸ دانه برای پیچ ۴ تایی دوم) ۶تا زیر (اریب) ۲ تا رو ۸ تا زیر (پیچ ژته دار) ۲تا رو ۶ تا زیر (اریب) ۱۷ سانتیمتر به همین ترتیب ببافید و سپس ۶ دانه ی آخر اول و ۶ دانه ی آخر را مدل اریب بافته ، بقیه دانه ها را تا سانیتمتر کشباف دولا ببافید.

سپس مدل قبل را شروع کرده و ۱۷ سانتیمتر دیگر ببافید و بعد برای حلقه آستین دانه ها را بترتیب  ۱ + ۲ + ۳ کور کنید و بافت مدل را ادامه دهید تا بلندی جلقه آستین به ۱۸ سانتیمتر برسد و بعد همه را کور کنید.

  جلو بافت :

۳۱ دانه سر انداخته ۲ سانتیمتر کشباف یکی زیر یکی رو ببافید.سپس ۲۰ دانه زیر (اریب) یکی رو ۸ تا زیر (پیچ ژته دار) ۲ تا زیر ببافید.

وقتی بلندی بافت به ۵۲ ساینتمتر رسید حلقه آستین را مانند پشت ایجاد کرده و پس از ۱۳ سانتیمتر برای یقه دانه ها را به ترتیب ۱ + ۲ + ۳ + ۴ + ۵ کور کنید.

از شروع یقه تا انتهای بافت ۷ سانتیمتر بافته و کور کنید.

آستین بافت :

۳۵ دانه سر انداخته ۱۰ سانتیمتر کشباف دولا ببافید و بعد ۶ سانتیمتر کشباف معمولی بافته بعد همه ی دانه ها را مدل اریب ببافید و هر ۶ رج یکبار از هر دو طرف ۱ دانه اضافه کنید و ۳۸ سانتیمتر به همین ترتیب ببافید .

سپس برای حلقه آستین از هر دو طرف هر رج یک دانه کور کنید تا بلندی حلقه به ۱۰ سانتیمتر برسد و سپس همه ی دانه ها را کور کنید.

از دور یقه به تعداد لازم دانه بیرون آورده و ۱۰ سانتیمتر کشباف یکی زیر یکی رو ببافید.

بافت اینجا پایانش هست و می تونید دوخت های بافت رو انجام بدید

امیدوارم از بافت لذت برده باشید

تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 07:58 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب