آموزش بافت بلوز زنانه دوبل پیچ - آموزش خیاطی

آموزش بافت بلوز زنانه دوبل پیچ

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت بلوز زنانه دوبل پیچ

آموزش بافت بلوز زنانه دوبل پیچ

نقشه بافت

آموزش بافت بلوز زنانه دوبل پیچ

نقشه مدل(آموزش نقشه خوانی)

آموزش بافت بلوز زنانه دوبل پیچ

این بافت مناسب سایز های ۳۶ تا ۴۴ می باشد و برای بافت نیاز به ۷۰۰ گرم کاموا یا ۷ کلاف ۱۰۰ گرمی دارید + میل شماره ۴٫۵

ابتدا مدل زمینه رو توضیح میدیم:

رکن و مدل داده شده در نقشه که از تعداد ۱۸ دانه تشکیل شده که بصورت پیچ بافته می شود.

این مدل از آستین شروع و به آستین بعدی ختم می شود.

خوب شروع به بافت می کنیم:

با ۳۸ دانه سر انداخته می شود و ۴ دانه را ساده ۳۰ دانه را رکن و دوباره ۴ دانه را ساده ببافید و هر ۳ رج در میان به دو طرف ۱ دانه اضافه کنید و دانه های اضافه شده به دو طرف را مدل داده شده در نقشه را ببافید .  

بعد از ۱۵ دفعه که اضافه کردید ۱۸ دانه در دو طرف تشکیل می شود که می توانید مدل نقشه را کامل ببافید و بعد از آن هر دانه ای که اضافه می شود را رکن ببافید و بعد از ۴۰ سانتیمتر تعداد ۵۴ دانه به دو طرف اضافه کنید.یعنی سر هر رج ۵۴ دانه را سر بگیرید و روی این ۵۴ دانه ابتدا یک ۱۸ دانه برای نقشه و ۱۵ دانه برای رکن دوباره ۱۸ دانه برای مدل و هفت دانه آخر را رکن ببافید و به این ترتیب ۵۴ دانه اول و آخر را به همین صورت ببافید.(۱۹) ۱۷ (۱۵) سانتیمتر به همین صورت ببافید .

بعد برای یقه در ۳۰ دانه وسط که بصورت رکن بافته می شود در وسط دانه ها ابتدا ۲ دانه بعد هر رج از دو قسمت ایجاد شده ۱ دانه را ۸ بار کور کنید بعد قسمت پشت لباس را دانه کور نکنید و از قسمت جلوی لباس هر رج ۵ دانه بعد ۴ دانه بعد ۳ بار ۱ دانه را کور کنید .

بعد از ۴۰ رج دوباره به ترتیب همانطور که دانه ها را کم کرده بودید از آخر به اول اضافه کنید و دوباره ۳۰ دانه وسط را با یک نخ ادامه دهید بعد از ۱۹ (۱۷) ۱۵ سانتیمتر ۵۴ دانه دو طرف را یکجا کور کنید و هر ۳ رج در میان به تدریج دانه ها را مانند اضافه کردن در قسمت اول کور کنید تا در آخر ۳۸ دانه باقی بماند.

دور تا دور یقه را با میل گرد ۹۶ دانه بگیرید ۱۲ سانتیمتر رکن بافته و کور کنید.تعداد دانه ها می تواند کمتر یا بیشتر باشد

امیدوارم از بافتش خوشتون بیاد.

تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 07:56 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب