آموزش بافت سارافون با جیب - آموزش خیاطی

آموزش بافت سارافون با جیب

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت سارافون با جیب

آموزش بافت سارافون با جیب

موارد لازم برای این بافت :

کاموای ضخیم ۶ کلاف ۱۰۰ گرمی مناسب میل شماره ۶

پشت :

۶۰ دانه سر انداخته و ۴ سانتیمتر کشباف ۲ تا زیر ۲ تا رو ببافید و بعد دانه ها را بترتیب زیر تقسیم بندی نموده و بافت لوزی ها را ادامه می دهیم :

رج اول : ۸ تا زیر یکی رو ، ۷ تا زیر یکی رو ، ۷ تا زیر یکی رو … تا آخر رج

رج سوم : ۷ تا زیر یکی رو ، یکی زیر یکی رو ، ۵ تا زیر یکی رو ، یکی زیر یکی رو ، ۵ تا زیر … تا آخر رج

رج پنجم : ۶ تا زیر یکی رو ، ۳ تا زیر یکی رو ، ۳ تا زیر یکی رو … تا آخر رج

به همین شکل بافت مدل را ادامه دهید تا لوزی ها ایجاد شود و هر ۸ سانتیمتر یکبار از هر دو یکی کم کنید و ۲۶ سانتیمتر به همین شکل ببافید و پس از آن شروع به بافت مدل لانه زنبوری نمایید. یعنی ۲ دانه را از راست با دانه های قبل خود جا به جا کرده و ۲ دانه کناری را با دانه بعد خود جا به جا کنید. ۳ رج بافته و دانه ها را برعکس جا به جا کنید و هر ۳ رج یک مرتبه تکرار کنید تا مدل لانه زنبوری شکل گیرد. این بافت را ۲۰ سانتیمتر ادامه دهید و بعد بافت را به کشباف ۲ تا زیر ۲ تا رو تغییر دهید و پس از ۱۲ سانتیمتر دانه ها را برای حلقه آستین به ترتیب ۱ + ۲ + ۳ کور کنید و حلقه را تا بلندی ۱۸ سانتیمتر بافته و کور کنید.

جلو :

۳۰ دانه سر انداخته ۴ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید سپس مانند پشت مدل لوزی ها را بافته و هر ۸ رج یکبار از سمت پهلو ۱ دانه را کور کنید. در انتهای مدل ۸ دانه اول را بافته و ۱۴ دانه بعدی را با یک تکه کاموا ۳۰ سانتی از رنگ دیگر ببافید طوری که دو سر نخ آزاد باشد ، بعد بقیه دانه ها را بطور معمولی بافته در رج بعد بافت لانه زنبوری را شروع کرده ، ۲۰ سانتیمتر بافته و بعد از آن نیز ۱۲ سانتیمتر کشباف ببافید و حلقه آستین را مانند پشت ایجاد کنید و ۱۰ سانتیمتر پس از آن برای یقه دانه ها را بترتیب ۱ + ۲ + ۳ + ۴ + ۵ کور کنید و بافت را ادامه دهید تا بلندی حلقه آستین به ۱۸ سانتیمتر برسد. در قسمت سه جاف جلو زیپ را بدوزید.  

جیب :

۱۴ دانه ای را که با کاموای آزاد بافته بودید با کشیدن نخ آزاد کنید . ۱۴ دانه ی پایین را در میل گرفته ۲ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید.۱۴ دانه ی بالا را هم در میل دیگری گرفته ، به عنوان آستر جیب به صورت ساده ۲۰ سانتیمتر بافته و دولا کنید و درزهای بغل را دوخته و سر آزاد آن را از پشت کار به پایین کشباف بدوزید.

یقه :

۶ دانه از یقه در دو قسمت جلو را رها کرده ، بقیه را به یقه ی پشت به تعداد لازم دانه بیرون آورده ۸ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید.

خوب اینجا بافت دیگه تمومه و فقط لازمه بافتتون رو ببرید به خشکشویی و بگید پرس کنه براتون.دقت کنید بخار نه فقط و فقط پرس کنه

تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 07:52 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب