آموزش بافت شال گردن برای مبتدیان - آموزش خیاطی

آموزش بافت شال گردن برای مبتدیان

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت شال گردن برای مبتدیان

بافت-شال-گردن-(9)اگر شما از مبتدیان در امر بافتنی هستید پیشنهاد میکنم آموزش بافت شال گردن برای مبتدیان را در ادامه دنبال کنید و به سادگی هر چه تمام برای فرزندان دلبندتان در کوتاه ترین زمان ممکن یک شال گردن زیبا ببافید . روش کار را در ادامه ببینید …

در روشی که به شما معرفی خواهیم کرد شما می توانید یکی از زیباترین شال گردن ها را با استفاده از قلاب بافتنی ببافید . در ادامه آموزش مرحله به مرحله و تصویری بافت این شال گردن را خواهید دید .

مواد و وسایل مورد نیاز :
قلاب بافتنی
کاموا در رنگ های متنوع
یک خط کش یا شابلون چرم دوزی و یا هر چیز دیگری که بتواند نقش یک جسم خشک با عرض دو تا دو نیم سانتی متر را ایفا کند .

روش کار :
ابتدا به اندازه ی طول شال گردن دلخواهتان زنجیر بیندازید . اگر قصد بافتن برای بچه ها را دارید که زنجیر کمتری نیاز دارید ببافید . به زنجیر آخر که رسیدید کاموا را بکشید تا یک حلقه ی کاموایی ایجاد شود . حالا این حلقه را داخل همان خط کش یا … که قبلا ذکر کردیم بیندازید . ما در این جا به خط کش اشاره خواهیم کرد .

بافت-شال-گردن-(2)

  حالا دور برگشت زنجیرها را شروع کنید .زنجیر اول را روی زنجیر دوم مانده به آخر ببافید و حلقه ی بافت را گشاد کنید و آن را داخل خط کش بیندازید . کاموا را بکشید تا کاموای دور خط کش شل نباشد .

بافت-شال-گردن-(5)

این کار را تا آخرین زنجیر ادامه دهید و خط کش را جدا کرده و زنجیر را کور کنید .

بافت-شال-گردن-(7)

حالا روی یک کاموای دیگر هم همین کار را انجام دهید . می توانید این شال گردن را با استفاده از کاموای رنگی مختلف یا به صورت تک رنگ ببافید . مهم این است که عزیزان شما از یک شال گردن دست بافت زیبا استفاده خواهند کرد .

بافت-شال-گردن-(6)

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید ابتدا پنج حلقه کاموایی را داخل قلاب بیندازید و سپس پنج حلقه کاموایی از رج دیگری که بافته اید را انتخاب کنید . یکی را رو به بالا و دیگری را روی به پایین در مقابل هم قرار دهید . پنج حلقه ی اول را با قلاب از پنج حلقه ی دوم عبور دهید .

بافت-شال-گردن-(3)

تصویر کاملا واضح است . حالا دوباره پنج حلقه ی کاموایی دیگر را انتخاب کنید و از داخل پنج حلقه ی زرد رنگی که داخل قلاب است عبور دهید . در آخر بافت شما به این شکل در خواهد آمد .

بافت-شال-گردن

حالا بافت ردیف دو را شروع کنید . از کاموای دیگر یا کاموای همان رنگ باز ار روی زنجیرها پایه بلند بیندازید و مثل اول دور خط کش حلقه کنید .

بافت-شال-گردن-(4)

تمام مراحل کار را مانند قبل دنبال کنید .

بافت-شال-گردن-(8)

به این ترتیب زیباترین شال گردن دست بافت با استفاده از قلاب را ببافید . در آخر به شال گردنتان ریشه اضافه کنید تا زیبا و خوشگل شود .

بافت-شال-گردن-(9)

امیدوارم که آموزش ساده ی ما مفید واقع شود و بتوانید شال گردن های زیبا و جدید برای عزیزانتان ببافید .

.

.

بسیاری از دوستان طی کامنت هایی که ثبت کرده اند خواهان آموزش بافتنی بودند . اگر دوست دارید انواع بافتنی های کودکانه و بافت عروسک های بافتنی را از ابتدا و پایه یاد بگیرید پیشنهاد ما برای شما خرید یک حلقه دی وی دی آموزش بافتنی است . این دی وی دی در قیمتی بسیار مناسب عرضه می گردد و آموزش های بسیار مفیدی دارد .

آموزش بافت کلاه

اگر تمایل دارید که این دی وی دی را خریداری نمایید برای کسب اطلاعات بیشتر ، نحوه ی خرید ، آشنایی با محتویات دی وی دی روی تصویر زیر کلیک نمایید .

تاریخ ارسال: دوشنبه 26 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 03:59 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب