آموزش دوخت لباس دخترانه ساده - آموزش خیاطی

آموزش دوخت لباس دخترانه ساده

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش دوخت لباس دخترانه ساده

دوخت-لباس-دخترانه-(12)اگر دوست دارید برای دختر خود لباس بدوزید ولی به دنبال ایده ای زیبا و ساده هستید در این پست نشریه اینترنتی زندگی کودک دوخت یک لباس ساده اما زیبا برای شما در نظر گرفته است.به ادامه مطلب بروید.

ابتدا یک تاپ از کودک را که اندازه آن مناسب است را بردارید

دوخت-لباس-دخترانه-(13)

از آن الگوی کاغذی تهیه کنید

دوخت-لباس-دخترانه-(14)

  الگو را روی کاغذ گذاشته و برش بزنید

دوخت-لباس-دخترانه-(5)

این الگوی پارچه ای تهیه شده است.

دوخت-لباس-دخترانه-(6)

برای حاشیه یقه مانند زیر نوار اریب های رنگی استفاده نمایید.

دوخت-لباس-دخترانه-(4)

تکه پارچه ای از جنس پارچه بردارید.

به اندازه دو برابر  طول یقه و عرض ۶ سانت برش بزنید

در زیر چرخ خیاطی برده و دوخت ساده ای در بالای تکه پارچه بزنید

نخ پایانی دوخت را بکشید تا پارچه شما چین کش شود.

با استفاده از سوزن ته گرد تکه پارچه چین کش شده را به قسمت یقه متصل کنید.

دوخت-لباس-دخترانه-(10)

به دلخواه ردیف های تکه پارچه را بیشتر کنید.

دوخت-لباس-دخترانه-(11)

در پایان با چرخ خیاطی تکه ها را به یقه بدوزید

دوخت-لباس-دخترانه-(9)

تکه پارچه ای به اندازه دامن کودک برش بزنید .به همان روش یقه تکه پارچه های چین کش شده روی آن بدوزید.

و به بالا تنه لباس وصل کنید.

دوخت-لباس-دخترانه-(8)

لباس کودک شما آماده است.امیدوارم توانسته باشیم ایده ای هر چند ساده را به شما هدیه کرده باشیم.

دوخت-لباس-دخترانه-(12)

تاریخ ارسال: جمعه 21 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 09:17 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب